De första dagarna

2014-08-27 @ 18:41:39
Hej hej!
Nu har det gått ungefär en vecka sedan jag började skolan och jag är faktiskt väldigt taggad inför detta året. Jag läser nu det Samhällsvetenskapliga programmet med inriktning beteendevetenskap och än så länge så verkar det riktigt kul. Idag hade jag även Webbutveckling som jag inte haft innan och det verkar också väldigt roligt. Webbutveckling handlar då om att koda och skapa hemsidor, det ska bli väldigt kul att lära mig mer om detta.

För övrigt så har det inte hänt så mycket. Var på kräftskiva i helgen, vilket var mysigt, men förutom det så har jag inte gjort så mycket. Har dock börjat märka hur sommaren sakta men säkert börjar försvinna. Det är ju kallt på morgonen!! Hösten blir mysig, men jag skulle hur lätt som helst klara mig utan kylan.

Nu ska jag gå och ta mig en kopp te tror jag, hörs snart!

89 dagar

2014-08-15 @ 15:02:47
 
Om bara 89 dagar så är jag och några av mina kompisar i Stockholm för att gå på Ed Sheerans konsert. Jag är sjukt taggad!! Hans musik är helt underbart bra och jag har hört att han ska göra väldigt bra konserter. Mina förhoppningar är stora och jag tror inte att jag kommer bli besviken. Idag bokade vi både tåg och hotell och det känns så himla skönt nu när allting är klart. Nu behövs bara lite små planering men annars är vi helt redo att åka.

Danmark

2014-08-09 @ 19:31:28
 


RSS 2.0