Grundsund

2014-07-25 @ 13:43:38
 
Hej allihopa! Förra veckan var jag på kusten på ett ställe som heter Grundsund med min släkt. Det var jättefint väder och hur mysigt som helst. Jag gick mest runt och fotade medan mina kusiner fiskade krabbor. Jag älskar verkligen kusten, alla fina hus och såklart lukten av hav.
 
Igår var även jag och ett par kompisar på Asperö i Göteborgs skärgård och jag tog ÄNTLIGEN mitt första dopp och i havet dessutom. Vattnet var jätteskönt, dit kommer jag verkligen åka igen. Eller kanske till någon annan ö. Västkusten är verkligen Bästkusten.
 
Jag har även shoppat en hel del, men det kommer i ett annat inlägg. I morgon åker jag till Danmark i en vecka med min familj och en kompis. Jag kommer inte ha internet på hela veckan men jag ska försöka göra några tdisinställda inlägg så att bloggen inte står helt tom under veckan. Ha det gött så länge!

Try - Colbie Caillat

2014-07-15 @ 03:19:00
Tycker den här låten och musikvideon är så himla bra! Så många tjejer behöver se/höra den. Colbie Caillat var trött på att bli photoshoppad så detta var vad hon gjorde. Så himla bra! Vi tjejer behöver veta att vi duger som vi är och att vi inte måste se ut på ett visst sätt för att få folk att gilla oss. Jag vet att många säger det, men det är faktiskt insidan som räknas. Ditt utseende kan aldrig säga vem du är. Men din insida kan. Jag tycker den här vidon är väldigt bra, vi behöver fler personer som Callie Caillat. Välidgt starkt och bra gjort av henne. Den här låten kommer stanna hos mig ett bra tag. Jag vet att en låt som denna kan peppa mig, och säkert dig också. Så varje gång du känner dig osäker på dig själv eller på ditt utseende. Lyssna på den här låten. Jag är säker på att den kan få dig att ändra dina tankar. Du är vacker, glöm aldrig det. Var alltid dig själv och låtsas inte för att du tror att fler kommer gilla dig då. Då kommer du inte känna äkta glädje. Du är du, och ingen annan. 

Nyinköpt

2014-07-14 @ 22:14:00
I lördags var jag och en kompis på Överby, ett köpcentrum här i Trollhättan, och då lyckades jag få med mig två saker hem. Ett par vita bikinitrosor och ett vitt nagellack. Båda är köpta på Cubus och bikiniunderdelen är jag riktigt nöjd med. Vi passade även på att testa Frozen Yogurt som nyss har öppnat här och gud vad gott det var! Det är något som jag verkligen rekommenderar. Det ser ut som mjukglass, men det är inte alls lika sött som mjukglass vilket gör att det inte känns så mäktigt. Helt underbart! 


RSS 2.0